Posts Tagged kläder

Sommaren är äntligen här och det är dags att röra på sig!

Som vi alla har längtat efter sommaren, fast gör man inte alltid det? Det är om något ett som inte förändras, den ständiga längtan efter sommaren – en av få saker som inte förändrats ens i år! Våren blev nog inte som någon förväntat sig och vardagen kastades snabbt om. För många blev hemmakontoret och långa dagar hemma en ny verklighet och vardag. Timmarna hemma framför datorn blev långa och alldeles för många, och rörelse och träning blev nog ett som fort prioriterades bort bland den svenska folket. Men nu är sommaren här och tiden för att ta revansch är kommen.

En aktiv livsstil full med roliga aktiviteter gör oss glada och förser oss med en meningsfull fritid ute i Sverige härliga om än omväxlande sommarväder. För att kunna hålla oss aktiva i det oförutsägbara vädret är rejäla kläder ett måste, alternativen är många och smakerna likaså. Ett som är säkert är att SeaLife har allt som krävs – oavsett om det är snygga seglarskor eller en trendig henri lloyd jacka. Marknaden för kläder för rörelse och en aktiv livsstil är självklart bred och varierad men faktum kvarstår att det bästa alternativet är att investera i rejäla kläder av bra kvalite, kläder som kommer hålla säsong efter säsong och som du kan röra dig fritt i oavsett väder. Därför blir det i längden mer värt att investera i lite dyrare märkeskläder.
Hos SeaLife finner du märken för alla smaker och för såväl män, kvinnor som barn. Kläderna sträcker sig från lyxiga plagg från märken som woolrich till stilrena kläder för sommarens olika aktiviteter och äventyr från pelle pettersson kläder. Självklart finns det alternativ även för den som hellre spenderar sommarens härliga dagar ute på stan, med vännerna eller på närmaste uteservering. För en sportig men trendig look är kläder från sail racing rea alltid ett säkert kort, och lika perfekt är det för att skydda från havets starka vindar ute till sjöss.

Sommaren känns lätt som att den pågår för evigt och vi vill sällan tänka på dom mer kalla årstiderna som sen följer, men självklart kan det redan nu vara en god ide att investera i en varm parajumpers jacka till exempel, för att hålla dig varm i en snygg jacka hela hösten och vintern. Men smaken är som baken och det finns mycket att upptäcka för alla olika människor och smaken, och framförallt finns det snygga kläder och praktiska kläder för livets alla olika stunder och äventyr.

Henri Lloyd

Tags: ,

Byxor för alla tillfällen

Jag är så sugen på att shoppa och samtidigt har jag inte råd. Jag vill köpa kläder och unna mig något riktigt snyggt. Egentligen har jag inte råd men om jag fick välja så skulle jag nog införskaffa mig i ett par riktigt snygga jeans. Om jag bara hade iaf 1000kr så hade jag köpt något fint. Funderar nästan på att ta ett smslån. Då hade jag ju kunnat handla i helgen. Undra om det har några smslån med helgutbetalning..

Byxor

 

Förmodligen det bästa jag skulle kunna hitta nu. Eller det värsta för då skulle jag shoppa ihjäl mig kanske. Skor och snygga byxor hade varit kul. Vi får se helt enkelt. Drömma kostar ju ingenting iaf.

Tags: ,

Januari-fattig

I januari har jag alltid lite mindre pengar än vanligt, efter jul och nyår och allt som hör till. Men det innebär ju inte att jag vill sluta köpa nya kläder.

Då är det skönt med rea, och Aplace i Stockholm bjuder på en riktigt fin rea med kläder och skor från bland annat Fifth Avenue Shoe Repair,  Hope och Whyred till 40-50% rabatt!

En annan grej som är bra är det presentkort jag fick av min chef i sommarpresent i somras. Det kommer väl till pass nu när matkontot är lågt!

Tags: , , , , , , , , ,

Fina inredningsprylar

Dagens butikstips är Syster Lycklig på Tegnérgatan i Stockholm. En underbar liten affär med jättefina inredningssaker och även lite lite kläder. Det är en dröm för present jägare att gå runt där och plocka och pilla med alla fina saker. Jag brukar alltid gå dit när jag känner mig oinspirerad och inte veta vad jag ska köpa i present till folk.

Man kan alltid hitta små finfina saker att ge bort som ingen har, men alla vill få. Man kan hitta saker till alla där. Folk som gillar blommigt, folk som gillar shabby chic, folk som har barn, och sånna som har väldigt stilrent men vill ha en liten färgklick i hemmet. Det är inte speciellt dyrt heller så man har råd med många gåvor, och det är bra för mig som älskar att ge bort presenter!

Just nu kan man till exempel fynda den här jättefina lampskärmen!

Tags: , , , , , ,