Posts Tagged kläder

Byxor för alla tillfällen

Jag är så sugen på att shoppa och samtidigt har jag inte råd. Jag vill köpa kläder och unna mig något riktigt snyggt. Egentligen har jag inte råd men om jag fick välja så skulle jag nog införskaffa mig i ett par riktigt snygga jeans. Om jag bara hade iaf 1000kr så hade jag köpt något fint. Funderar nästan på att ta ett smslån. Då hade jag ju kunnat handla i helgen. Undra om det har några smslån med helgutbetalning..

Byxor

 

Förmodligen det bästa jag skulle kunna hitta nu. Eller det värsta för då skulle jag shoppa ihjäl mig kanske. Skor och snygga byxor hade varit kul. Vi får se helt enkelt. Drömma kostar ju ingenting iaf.

Tags: ,

Januari-fattig

I januari har jag alltid lite mindre pengar än vanligt, efter jul och nyår och allt som hör till. Men det innebär ju inte att jag vill sluta köpa nya kläder.

Då är det skönt med rea, och Aplace i Stockholm bjuder på en riktigt fin rea med kläder och skor från bland annat Fifth Avenue Shoe Repair,  Hope och Whyred till 40-50% rabatt!

En annan grej som är bra är det presentkort jag fick av min chef i sommarpresent i somras. Det kommer väl till pass nu när matkontot är lågt!

Tags: , , , , , , , , ,

Fina inredningsprylar

Dagens butikstips är Syster Lycklig på Tegnérgatan i Stockholm. En underbar liten affär med jättefina inredningssaker och även lite lite kläder. Det är en dröm för present jägare att gå runt där och plocka och pilla med alla fina saker. Jag brukar alltid gå dit när jag känner mig oinspirerad och inte veta vad jag ska köpa i present till folk.

Man kan alltid hitta små finfina saker att ge bort som ingen har, men alla vill få. Man kan hitta saker till alla där. Folk som gillar blommigt, folk som gillar shabby chic, folk som har barn, och sånna som har väldigt stilrent men vill ha en liten färgklick i hemmet. Det är inte speciellt dyrt heller så man har råd med många gåvor, och det är bra för mig som älskar att ge bort presenter!

Just nu kan man till exempel fynda den här jättefina lampskärmen!

Tags: , , , , , ,