Här om dagen när jag satt och väntade på bussen i Skultuna så var jag inne och kollade in på Bella Nilssons blogg. Där läste jag ett väldigt intressant inlägg på Bellas blogg gällande vad träning och ett aktivt liv påverkar och speglar ut det som man presterar på jobbet. Hon nämner i sin blogg att när folk anställs till Think Pink så känner hon att det är viktigt att personen i fråga har ett aktivt och rörligt liv då hon kan se en stor utsträckning i hur det påverkar NMT Think Pinks personal. Det spelar inte någon roll vad det handlar om, hon berättar att hennes personal håller på med allt från ridning till motorsport och vad de gör spelar ingen roll för det viktiga är att det är just träning.

Think Pink Bella skriver att hon kan se av erfarenhet att människor som tränar veckovis håller sig friska och pigga och de presterar bättre på jobbet samt blir mer klarsynta.

Aktiviteter som skapar gemenskap och ork

Detta är otroligt viktigt och det är bra att personer som Bella Nilsson lyfter vad träning gör med människan och vad det påverkar till att vi orkar mer i vardagen, både på arbetsplatsen och privat på fritiden. Generellt har detta blivit en uppmärksammad del hos många de senaste åren och det är många företag som kör träning tillsammans under lunchen för att öka gemenskapen, Think Pink bland annat. För att personalen på Think Pink ska orka med alla byggsäckar som exempelvis Sverigesäcken blir ju detta en perfekt lösning för att skapa gemenskap och ork på ett roligt sätt tillsammans på arbetsplatsen. I och med att det är många av månaderna i Sverige som är mörka och kalla, vilket skapar ännu mer orklöshet i och med brist på sol, är det bra sätt att få personalen att må bra och få mer ork.